Mentés

Igyunk tiszta vizet! – I.rész

1152
HOZZÁSZÓLÁS:

Az emberi test legbőségesebb nedve a víz. A testtömeg kétharmadát teszi ki. Az ismert bölcs gondolat szerint víz nélkül nincs élet, hiszen élelem nélkül akár hetekig kibírhatnánk, azonban víz nélkül 3 napig se!

This is a longer caption. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. A szervezet számára alapvető lételem, mivel többek között biztosítja a vér keringését, a tápanyagok oldását – szállítását – felszívódását, szabályozza a test belső hőjét stb.
Amikor egy embernek hiányos, vagy gyenge az immunrendszere, netán degeneratív betegségben szenved, nagyon fontos, hogy méregmaradványoktól mentes vizet igyon. Egyes esetekben ezen is múlhat a gyógyulás vagy a további leépülés!

A vízben lévő energia lehet több vagy kevesebb. Ha kémiai szennyeződés éri, vagy másféle hulladékokkal keveredik, életereje csökken.

Mentés

A természetben egyre nehezebb jó minőségű vizet találni. Manapság a Föld vízkészletének mindössze 3-4%-a tekinthető tiszta, friss víznek. Az iható víz arány még kisebb kb. 0,2%!

Intő példa, hogy az esővizet még egy-két nemzedékkel ezelőtt is kiváló ivóvíznek tekintették. Ma már azonban nem ajánlhatjuk jó szívvel a szűretlen esővizet vagy hólevet! Az atmoszférán keresztül lehulló eső/hóvíz ugyanis a légkört, és a talajt is egyre vastagabban övező szennyeződésekkel találkozik: füstöt, port, baktériumokat, ólmot, ásványi -és vegyi anyagot “szed össze”.

De vegyük akár a hegyi patakokat, falusi kutakat, amelyeket mindig is jó ivóvízlelőhelynek tartottak! Bizonyos esetekben ez még mindig így van, de például ha a patak hóolvadásból, lezúduló esővízből vagy olyan forrásból fakad, amely nem szűri meg kellőképpen a vizet, akkor még az esővíznél is rosszabb minőségű lehet, köszönhetően a talajon összegyűlő szennyeződéseknek!

Jelentősen romlott a falusi kutak vizének a minősége is, sok esetben ugyanis a talajvíz összekeveredik permetezőszerekkel, műtrágyával, állati ürülékkel, vagy egyéb vegyszerekkel, és beszivárog a földbe. Amennyiben eléri a kút víznyerő rétegét , és nem szűri meg semmi, akkor már fogyasztása kimondottan ártalmas!

LÉPJEN TOVÁBB: A városi víztisztítás hátulütője, avagy a fluorozás és a túlzott klórozás negatív hatásai >>>

1152
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
1
  1. 2017.09.14.

    […] KATTINTSON IDE, és olvasson további cikkeket a folyadékpótlás témakörében! >>> […]

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

Mentés

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

685
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát? [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]

 

Mentés